Handla & betala

1. När du har valt ut en produkt du vill köpa klickar du på köp för att lägga produkten i shoppingbagen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din shoppingbag.

2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i shoppingbagen går du till kassan, vars länk du hittar längst upp på varje sida.

3. Välj önskat leveranssätt.

4. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din shoppingbag. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera shoppingbag, och klickar dig sedan vidare till kassan igen.

5. Välj det betalningssätt du önskar använda.

6. Om du inte redan har ett konto hos oss så klickar du på Registrera dig här. Du kan även välja att handla som gäst. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.

7. När alla uppgifter är rätt ifyllda väljer du Skapa inloggning. Du blir då inloggad och din valda leveransadress dyker upp längst ned i kassan. Klicka på knappen Jag godkänner ovanstående order.

8. När du bekräftar din order hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.

9. Du kommer även att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order.